Hallgatói Karrier és Vállalkozási Iroda
Tel.: 30/938-6554
E-mail: karrieriroda@kodolanyi.hu
   

Bejelentkezés munkavállalóknak

Rendezvények

 

Kedvezményes ajánlat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programjaira!

Akciós időszak: 2017. október 3-ig.

Jegyigénylés e-mailben: jegy@fesztivalvaros.hu e-mail címen.

A kedvezményes jegyek átvétele csak igénylés és visszaigazolás után lehetséges a Szabadtér Jegyirodában (VI. Nagymező u. 68.)

Bővebb információ a programokról a cafebudapestfest.hu oldalon.

 

Scheuring Kata fuvolakoncertje

 

2017. október 9., 19.30 - Petőfi Irodalmi Múzeum — Díszterem

Jegyár: 1000 Ft

A fiatal fuvolista 2011-ben első díjat nyert a Bántai Vilmos Fuvolaversenyen. Repertoárján nagy hangsúllyal szerepelnek 20. századi művek, és különösen vonzza a francia zene. Muzikalitására, letisztult játékára hatással voltak egy gregorián

kórusban szerzett tapasztalatai is, melynek éveken át tagja volt.

 

Mini-Fesztivál • 4.1

 

2017. október 9., 19.30 - Várkert Bazár — Rendezvényterem

Jegyár: 500 Ft

Az immár harmincéves Mini-Fesztivál a magyar zeneszerzés több generációjának biztosít fórumot. Az évről évre ős-, valamint magyarországi bemutatókat felsorakoztató koncertsorozat kiváló lehetőséget biztosít a kortárs komolyzene kedvelőinek, hogy megismerhessék a hazai és külföldi zeneszerzők legfrissebb munkáit.

 

Mini-Fesztivál • 4.2

 

2017. október 10., 19.30 - Várkert Bazár — Rendezvényterem

Jegyár: 500 Ft

Az 1987-ben alapított koncertsorozat jubileumi, harmincadik évében az egyik legnevesebb izraeli zeneszerző, Yinam Leef (1953) műveit is műsorra tűzi. Yinam Leef a fiatal tehetségek eltökélt támogatója.

 

Mini-Fesztivál • 4.3

 

2017. október 12., 19.30 - Várkert Bazár — Rendezvényterem

Jegyár: 500 Ft

Az évről évre ős-, valamint magyarországi bemutatókat felsorakoztató koncertsorozat ezúttal sem marad adós premierekkel. A koncerten a legfiatalabb generáció, a Kodály Zoltán alkotói ösztöndíjasok, így Virágh András Gábor és Alpár Balázs kompozíciói is felcsendülnek.

 

Mini-Fesztivál • 4.4

 

2017. október 15., 19.30 - Várkert Bazár — Rendezvényterem

Jegyár: 500 Ft

A hangversenysorozat megálmodója, Durkó Zsolt így beszélt az új zene jelentőségéről és az ismeretlen világok szépségéről: „Az alkotóművészet ösztönszerű lényegéhez tartozik a megújulás képessége. Így a pontatlan sejtés, kétely, képzelődő hallucináció, mely a felfedezés lendületében talál utat – nélkülözhetetlen.”

 

Oláh Kálmán: Kodály Impressions

 

2017. október 12., 19.30 - Zeneakadémia — Nagyterem

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

Ha a jazz és a nagy klasszikusok, például Bach, Liszt vagy Bartók kapcsolatáról van szó, Oláh Kálmán neve biztosan az elsők között jut eszünkbe. Érzékeny játékának, elmélyült kompozíciós stílusának, lényeglátó zenei szemléletének köszönhetően minden megszólalását autentikusnak érezzük.

 

Demény Balázs zongorakoncertje

 

2017. október 22., 17.00 - Pesti Vigadó — Díszterem

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

Az egyik legrangosabb franciaországi zongoraverseny, a Concours International de Piano d’Île-de-FranceFrance legutóbbi győztese Demény Balázs volt. Az orosz és kínai versenyzőket megelőző ifjú tehetség már korábban is kiváló verseny-eredményeket ért el.

 

Fejérvári Zoltán zongorakoncertje

 

2017. október 22., 19.30 - Pesti Vigadó — Díszterem

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

2017 májusában Fejérvári Zoltán nyerte a Montréali Nemzetközi Zongoraverseny fődíját, ahol az utolsó fordulóban Bartók Béla 3. zongoraversenyével aratott fölényes győzelmet. A fiatal művész jelenleg a Zeneakadémia Kamarazene Tanszékének oktatója.

 

Studio5 / Nyolc másodperc

 

2017. október 21., 20.00 - Szent István Bazilika

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

A budapesti Szent István Bazilika hatalmas tere a mennyei hosszúságú visszhang révén válik igazán érzékivé. A nyolc másodpercnyi lecsengés egy hang életében már-már örökkévalóságnak tűnhet. A közelmúltban alakult, fiatal zeneszerzőkből álló csoport, a Studio5 viszont most olyan darabokkal áll a közönség elé, melyek nagyon is építenek a Bazilika zenei adottságaira.

 

Antonia Vai - Lemezbemutató koncert

 

2017. október 7., 20.00 - A38 Hajó — Koncertterem

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

Az egzotikus megjelenésű, svéd–magyar származású, soult folkkal és cseppnyi poppal ötvöző díva, Antonia Vai idén ősszel újabb nagylemezt jelentet meg, melynek első single-je a Warrior Soul, amit egy Marokkóban forgatott klippel tavasszal mutatott be. A sokoldalú énekesnő nemcsak előadja, szerzi is saját dalait.

 

Szőke Nikoletta, Balog József és a Jazzical Trio Crossing over - Bartók és Kodály új megközelítésben

 

2017. október 16., 19.00 – Zeneakadémia Solti ter.

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

Káel Norbert jazz-zongoraművész már jó ideje foglalkozik a klasszikus zene és a jazz fúziójának gondolatával. Új projektje különleges csemegének számít, a koncerten Bartók Béla és Kodály Zoltán ismert darabjai csendülnek fel, részben eredeti formájukban, részben újszerű jazzes megközelítésben.

 

Anima Sound System feat. Heidi Vogel:

Jerusalem, My Love

 

2017. október 21., 20.00 - Akvárium Klub NagyHall

Kedvezményes jegyár: 1000 Ft

Különleges ősbemutatóval és londoni vendégművésszel készül a CAFe Budapestre az Anima Sound System. Az örökmozgó, minden zenei stílusban önmagát kipróbáló és pár évente szokás szerint teljes megújuláson áteső 25 éves zenekar vadonatúj, black work-songokra és biblikus tematikájú spirituálékra épülő műsorral jelentkezik.