Hallgatói Karrier és Vállalkozási Iroda
Tel.: 30/938-6554
E-mail: karrieriroda@kodolanyi.hu
   

Bejelentkezés munkavállalóknak

Partnereink

 

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Főiskola és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ

2015. szeptember 16-án a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ képviseletében Bán Teodóra ügyvezető, a Kodolányi János Főiskola nevében pedig Dr. h.c. Szabó Péter rektor stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola budapesti campusán. Az együttműködés célja, hogy a Főiskola, valamint a BFTK közös kutatási és képzési programokat, rendezvényeket dolgozzon ki és valósítson meg, saját erőforrásaikra támaszkodva, valamint konzorciális partneri együttműködésben közös pályázati projektek keretében.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ célja,  hogy a cég és egyben ezzel a fesztivál- és turisztikai szervező és marketing szakma, valamint tevékenység a jövő szakemberei számára is vonzó legyen - mondta Monostori Diána, a BFTK marketing divízióvezetője, aki ismertette a BFTK tevékenységét a hallgatókkal az aláírást megelőző kötetlen beszélgetésen. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a főiskolai hallgatók szakmai mentorálását vállalja, gyakorlati helyet biztosít számukra a fesztiválok és turisztikai projektek alatt - tette hozzá a divízióvezető.

A fiataloktól kapott új ötletek, impressziók nagyon jelentősek és sokszor, egy-egy nekik szóló fesztivál, mint például a CAFe Kortárs Művészeti Fesztivál, az ő ötleteiktől kaphat friss impulzust - mondta a Kodolányi János Főiskolán mondott beszédében Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője. Ezért is nagyon fontos, hogy az olyan cégek, mint a BFTK felkarolják a fiatalok gyakorlati oktatását. Aki megteheti, hogy ad, annak ezt meg is kell tennie - tette hozzá Bán Teodóra. A BFTK a magas minőségű fesztiválok és turisztikai projektek szervezőjeként vállalja azt, hogy a diákok bekapcsolódhatnak a szakmai műhelymunkába. A cég keresi azokat a lehetőségeket, amelyek által a mai felgyorsult világban képes új impulzusokhoz jutni a megújulás és a magas színvonal érdekében. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ lehetőséget ad a Főiskola diákjainak, hogy valós helyszíneken szerezhessenek gyakorlati tudást az elméleti mellé. Így most először a CAFe keretein belül a jazz tanszék hallgatói léphetnek fel a Fesztivál ideje alatt.

A magas minőségű oktatás magas minőségű gyakorlati helyszínt is kíván, ezért gondosan megválogatjuk, hogy kivel lépünk partnerségre: állíthatom, hogy országosan, illetve nemzetközileg is elismert cégeket, intézményeket választunk diákjaink gyakorlati képzéséhez partnerként - mondta beszédében dr. Szabó Péter, a Kodolányi János Főiskola rektora a megállapodás aláírásakor. A BFTK egy ilyen szervezet, így örömünkre szolgál az együttműködési lehetőség. Mi a duális képzés programját a bölcsészet- és társadalomtudomány területén úgy képzeljük megvalósítani, hogy valódi, minőségi gyakorlati helyeket keresünk hallgatóinknak. Most az andragógiai, - mely a jövőben kulturális közösségfejlesztő alapszakként szerepel majd a főiskola képzésében - valamint a turisztikai és kommunikációs hallgatók találhatnak lehetőségre a BFTK keretei között. További céljaink között szerepel a kreatív iparágak mester szak akkreditációja is - tette hozzá a rektor. Ha a partnerség tartós lesz a két fél között, akkor a BFTK akár az elméleti képzésbe is be tud majd kapcsolódni.

 

 

 

 

 

 

 

 

4C-STUDENT

Y Generáció Iskolaszövetkezet

Iskolamarketing Média

Pannonwork

Workland Plus Iskolaszövetkezet

Job Diák Iskolaszövetkezet

Diákmánia Iskolaszövetkezet

EuDiákok Iskolaszövetkezet

UNIVERSIDE

Jobline

HVG

Pannonjob Humán Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Hoteljobs